E-mailadres: info@erc.nl
Postbus 5          8520 AA   Sint Nicolaasga
Bezoekadres:     voormalige Landbouwschool
De Rijlst 8         8521 NH   Sint Nicolaasga
Tel. 0513-434146 (alleen klanten) Fax 0513-434272
E-mailadres: info@erc.nl
E-mail
E-mailadres: info@erc.nl
volledige ondersteuning voor de zelfstandige chauffeur
Hoofdpagina.eigenrijder?.wie zijn wij?.besloten.informatie.Uw Reactie .links.
Wat is dat besloten?

U was nog geen vaste klant?  

 

U heeft mogelijk al gelezen wat we zoal doen, maar u heeft al een boekhouder en ook al een goede belastingadviseur of u doet het wellicht zelf. We bieden ook de mogelijkheid om alleen toegang te krijgen tot het besloten gedeelte. U heeft dan automatisch de beschikking over de laatste gegevens uit de boekjes (zie Informatie bestellen) en ook het rekenblad en de vervoersovereenkomst kunt u downloaden en ook gebruiken.

 

Dat echter niet alleen: u krijgt ook informatie over diverse andere zaken met vaak de praktische oplossingen, zoals (blanco) rittenstaten, hoe een kilometeradministratie te voeren voor de privé auto en of eigenlijk die auto nu op de zaak moet of niet. Als u personeel heeft: berekening van de werkelijke loonkosten en de onbelaste CAO vergoedingen.

 

Wat u daarbij wel nodig heeft is in ieder geval het programma Microsoft Excel en Adobe Acrobat Reader.

 

Bij een abonnement bieden we bovendien de mogelijk om vraagstukken aan ons voor te leggen, die we tegen gereduceerd tarief (uurtarief € 55,50 excl. BTW (2014), normaal € 79,50) in behandeling nemen. Een eerste (redelijke en enkelvoudige) vraag per jaar is overigens altijd gratis.

 

U krijgt als u zich daarvoor aanmeldt een toegangscode, welke een jaar geldig zal zijn. U sluit dan een abonnement af met ons. U kunt u hiervoor aanmelden op de bestelpagina (door hier te klikken). NA betaling ontvangt u dan per e-mail een toegangscode. Een abonnement kost € 74,50 exclusief btw per jaar.

 

We registreren wie er met deze code inlogt. Als blijkt dat er meerdere IP-nummers (unieke nummers, waarmee herkomst is te traceren van iemand die inlogt) met uw toegangscode toegang vragen, dan loopt u het risico dat we u zonder verdere kennisgeving verwijderen. Besloten moet tenslotte wel besloten blijven.

We hebben voor onze relaties een aantal pagina’s die alleen met wachtwoord toegankelijk zijn.

Bent u een vaste relatie dan kunt u zich op de hoofdpagina eerst aanmelden.

 

Heeft u een verkort online abonnement (rekenblad) dan heeft u alleen toegang tot het beperkte besloten deel.

U kunt dan in menu bij besloten direct klikken op rekenblad besloten of de speciale aanmelding gebruiken op (onderaan):

 

Bij de aanmelding op de hoofdpagina kunt u overigens uw wachtwoord wijzigen of opnieuw aanvragen.

 

 

Als alleen een verkort online abonnement is afgesloten (rekenblad dan even hier klikken                         en rechtsonder op de pagina inloggen.